Защита на личните данни

Работа с лична информация:

"СТС Инженеринг" е регистриран оператор на лични данни. Работим с контактна и лична информация като имена, адреси, телефонни номера и др., както и лична информация, за да отговорим на Вашите искания, свързани с ползване на  предоставяните от нас безплатни и платени услуги, както и при достъп до определени функционалности на сайта


Съхранение и употреба на личнни данни:

Съхраняваме цялата информация от този тип в сървърно пространство, което може да бъде достъпено единствено от упълномощен наш служител. Използваме Вашите лични данни, за да Ви предоставим възможност да се регистрирате за нашите услуги, за създаване на профил в сайта, за да обработваме Вашите заявки и запитвания,  за да Ви предлагаме   информация за нови или предстоящи услуги и обучение, за издаване на счетоводни документи, за предоставяне на клиентско обслужване, за информиране за промоции и др.  Вие имате право да откажете вашите лични данни да бъдат използвани от нас за търговски, рекламни или маркетингови цели. Ако желаете това можете да се свържете се с нас на контактите, публикувани в сайта. Не предоставяне личнни данни на трети страни. Изключение правят случаите, при които определена информация се предоставя на съда, адвокати, агенции за събиране на вземания, митници или други държавни органи, които имат право да изискат определен тип информация.


Употреба на "бисквитки" и други проследяващи технологии:

Използваме “бисквитки”, за да събираме определена информация от всички потребители, включително и от нерегистрирани посетители на сайта с цел обезпечаване функционалността на нашия сайт.


Връзки към електронни страници на трети страни:

Нашият сайт съдържа връзки/линкове към други сайтове. Ние не осъществяваме контрол на тях относно информацията и данните, които те събират или относно начина, по който съхраняват информацията, която събират. Винаги се информирайте относно  политиките на тези сайтове преди да изпращате и предоставяте ваши лични данни за ползване.


Изменения на тази политика:

Тази политика ще бъде обновяване при необходимост и си запазваме правото да променяме информацията без да Ви уведомяваме лично. Всички изменения ще бъдат обявявани тук, за това проверявайте регулярно тази страница, ако сте заинтересовани от евентуални бъдещи промени.

  Публикувана на: 25 юли 2016г.